„Stejarii“ joacă astăzi un meci decisiv la Soci: „Să creăm acel moment în care ruşii nu vor mai avea nicio speranţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de rugby României a plecat spre Soci vineri, urmând ca azi, de la ora 12.00, să dispute un meci cu Rusia ce se poate dovedi decisiv în ecuaţia calificării la Cupa Mondială.

„Stejarii” vor trebui să demonstreze, prin jocul pe care-l vor face, că nivelul lor este peste ceea ce au arătat în primele două confruntări.

„Totdeauna am avut meciuri strânse cu Rusia, chiar dacă a fost aici sau la ei. Cu siguranţă o să ne pună probleme, mai ales că jucăm la ei acasă. Este o echipă bună, o echipă masivă, o echipă care-şi doreşte să meargă la Cupa Mondială. Pentru noi e cam ultimul ceas, dacă nu batem în Rusia nu ştiu ce şanse ne vor mai rămâne pentru calificare. Sper din tot sufletul ca băieţii să realizeze că ar fi momentul în care să demonstrăm ceea ce trebuie să demonstrăm”, a spus căpitanul primei reprezentative, Mihai Macovei.

„Este un meci capital, cred eu că echipa este pregătită să-şi recâştige capitalul de încredere. Nu ne-am recâştigat încă jocul nostru din toamnă şi cred că cel mai important lucru pentru meciul cu Rusia este să ne regăsim reperele, aceeaşi încredere, aceeaşi dăruire şi atunci vom reuşi o mare performanţă. Totul începe cu înaintarea, pentru a fi o maşină de câştigat baloane. Începând de aici, atât timp cât îi vom ţine sub presiune, îi vom face să greşească, vom acumula puncte, vom marca puncte, vom căpăta încredere şi atunci vom reuşi să creăm acel moment în care ruşii nu vor mai avea nicio speranţă. În acest moment toată lumea a înţeles că nu există decât o singură direcţie, victorie la fiecare meci şi trebuie să confirmăm acest lucru. Soarta este în mâinile noastre, nu trebuie să rămânem la mâna celorlalte echipe”, a spus şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Rugby, Haralambie Dumitraş.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite