Steffi Graf şi-a ales favorita pentru 2018. Nu e nici Halep, nici vreo altă vedetă, ci o jucătoare care acum doi ani juca cricket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socotiră cea mai bună jucătoare de tenis din istorie, nemţoaica Steffi Graf are o favorită-surpriză pentru sezonul 2018.

Ea crede că australianca Ashleigh Barty va fi revelaţia anului viitor în tenis, după ce şi anul acesta a avut o ascensiune fulminantă. Barty a început anul pe locul 325 în lume şi l-a terminat pe locul 17. 

Graff a precizat că o ştie pe Barty foarte bine, încă de câţiva ani şi a remarcat stilul surprinzător al acesteia, precum şi puterea de a reveni, după ce acum trei ani se lăsase de tenis, alegând să joace cricket în ţara natală.

Barty are 21 de ani şi este la 1,66 m una dintre cele mai mici jucătoare din WTA. În sezonul 2015-2015, ea a jucat cricket pentru Brisbane Heat şi Quennsland Fire, după care s-a întors la tenis.

Barty are un joc pe care specialiştii îl consideră asemnănător cu cel al elveţiencei Martina Hingis. Ea este campioană la junioare, la Wimbledon, în 2011, când avea numai 15 ani. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite