Steffi Graf i-a dat un sfat important Simonei Halep: „Mi-e teamă pentru că e ca şi cum aş încerca ceva nou“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va debuta în această noapte, direct în turul al doilea la Indian Wells, turneu pe care l-a câştigat anul trecut.

Simona a avut şansa de a se antrena câteva zile cu Andre Agassi şi Steffi Graf şi a dezvăluit ce sfat i-a dat nemţoaica. Cea mai bună jucătoare din istoria tenisului i-a spus româncei să folosească mai mult slice-ul, acea lovitură tăiată, pe care Monica Niculescu, spre exemplu, o stăpâneşte foarte bine. 

"Nu am exersat prea mult această lovitură la începutul carierei mele şi de aceea nu o folosesc prea des. Am senzaţia că experimentez ceva nou şi de aceea am o teamă atunci când apelez la slice-uri. E ca şi cum aş încerca ceva pentru prima dată. Dar o să o folosesc mai des, exersez la antrenamente", a povestit Simona Halep, înaintea debutului ei la Indian Wells.

 Ea a mai spus că s-a aflat pentru prima dată în Las Vegas, acolo unde Andre Agassi şi Steffi Graf locuiesc şi au o academie de tenis. "Experienţa alături de ei a fost fantastică. Sunt nişte mari campioni, care au trăit emoţile marilor turnee, au avut succese şi pot oferi nişte sfaturi extraordinare. Mi-au spus cum să-mi controlez presiunea şi trăirile la un turneu unde trebuie să-mi apăr titlul", a afirmat Simona. Halep a avut şansa de a se întâlni cu Agassi şi Graff, graţie antrenorului ei, Darren Cahill, care este bun prieten al celor doi.

Ilie Năstase se dezice de România. "Mă duc la Federaţia Internaţională să cer asta!"

Vezi AICI la ce oră va juca Simona Halep primul meci la Indian Wells şi unde poate fi urmărit

Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Vania King, o jucătoare cu o poveste aparte

steffi
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite