Steaua a ratat şansa de a trece peste ASA: 2-2 cu Chiajna, meci cu două penaltyuri caraghioase şi două supergoluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a făcut doar 2-2 pe teren propriu în meciul cu Concordia Chiajna, reuşind să recupereze doar un punct faţă de ASA, învinsă la Gaz Metan Mediaş.

Steaua şi Concordia Chiajna au încheiat la egalitate, scor 2-2, un meci contând pentru etapa a 31-a şi marcat de două lovituri de pedeaspă caraghioase acordate de arbitrul Sebastian Colţescu, unul pe echipă. 

1-0, minutul 29: Mai întâi, Stanciu a marcat după un fault imaginar asupra lui Chipciu

1-1, minutul 53: Chiajna a egalat, după ce Guillherme l-ar fi faultat pe Florea în careu, penalty extrem de uşor acordat. A executat acelaşi Florea, a ratat, dar Colţescu dictase deja repetarea execuţiei. Concordia a schimbat executantul, iar Boldrin a marcat.

1-2, minutul 65: Chiajna a preluat conducerea, după ce acelaşi Boldrin a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Lovitura liberă a fost acordată aiurea, pentru un henţ inexistent. 

2-2, minutul 73: şut Gabriel Iancu din afara careului, mingea loveşte bara şi intră în poartă. 

Lupta la titlu: ASA nu-şi mai permite niciun egal

Mureşenii şi-au smuls părul din cap după înfrângerea de la Gaz Metan Mediaş, cu un gol primit de ASA în prelungirile partidei. "Dracul" însă nu e chiar aşa de negru pentru ASA, pentru că egalul Stelei înseamnă că ardelenii au încă un punct în faţa bucureştenilor. Singura problemă a celor de la ASA este că mureşenii nu-şi mai permit nici măcar un meci egal de-acum, doar trei victorii garantându-le titlul. 

ASA 65 de puncte - Petrolul (a), Astra (d), Oţelul (a)

Steaua 64 de puncte - FC Braşov (d), Botoşani (a), CSMS Iaşi (d)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite