Steaua, pusă în gardă de Belodedici: ce a descoperit fostul fundaş despre Partizan Belgrad şi ce le-a spus sârbilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul stoper a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua (1986) şi cu Steaua Roşie Belgrad (1991), aşa că e un personaj foarte apreciat şi în România, dar şi în Serbia.

Miodrag Belodedici a fost abordat de sârbi, înaintea meciului Steaua – Partizan Belgrad (miercuri, ora 21.30, Pro TV) din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Fostul internaţional a povestit la Digi Sport că, spre surprinderea sa, adversara campioanei României ştie totul despre gruparea pregătită de Mirel Rădoi.

„Ştiau tot despre Steaua, au văzut toate meciurile. Steaua are probleme în apărare, asta le-am spus. M-au întrebat despre problemele cu Armata, dar le-am explicat că acum se antrenează într-un loc mai frumos, cu terenuri mai bune şi joacă pe un stadion mai frumos. Dar le-am spus şi lor că Steaua e echipa mai experimentată, mai bună individual, mai închegată şi cu jucători mai buni“, a declarat Belodedici.

Acesta a comentat şi situaţia lui Fernando Varela, cel care nu e sută la sută înaintea partidei tur cu Partizan Belgrad, suferind de o hernie inghinală: „Dacă Varela are problema asta, e destul de serios. Riscă să intre şi să iasă repede. Când intri pe teren trebuie să nu te doară absolut nimic“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite