Steaua are meci foarte greu în Liga Campionilor: Basel merge ceas în Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zero puncte, zero goluri marcate, şapte primite. Acesta este bilanţul Stelei după primele două meciuri din Liga Campionilor, în care Schalke şi Chelsea au surclasat campioana României.

Şansele de calificare în primăvara competiţiei sunt în mare măsură compromise şi s-ar putea nărui definitiv în cazul în care Steaua nu reuşeşte să câştige. Aparent, FC Basel e cel mai accesibil adversar, dar elveţienii au bătut Chelsea chiar la Londra, 2-1 în prima etapă. În cel de-al doilea meci din grupă, Basel a pierdut acasă cu Schalke, scor 0-1. Formaţia antrenată de Murat Yakin domină competiţia internă, fiind în Elveţia cam ce este Steaua în Liga 1. Adică e lider în clasament şi nu prea are adversar. Sâmbătă, Frei şi compania au bătut la pas pe St. Gallen, ocupanta locului trei în Swiss Super League. S-a terminat 3-0 la capătul unui meci în care Fabian Frei şi Marco Streller au fost cei mai buni de pe teren. Cei doi au înscris câte un gol, tabloul marcatorilor fiind completat de internaţionalul Xhaka, care reuşise un super-gol săptămâna trecută la echipa naţională.
Basel este o echipă care are în lot foarte mulţi elveţieni, dar şi destui străini aduşi de prin toate colţurile lumii. Cea mai exotică prezenţă este cea a atacantului Kwang Ryonk Pak, care joacă pentru naţionala Coreei de Nord. Acesta nu este însă titular, în primul 11 fiind doar trei străini: mijlocaşul argentinian Delgado, fundaşul bulgar Ivanov şi mijlocaşul ivorian Serey Die.

22.000 de bilete s-au vândut pentru meciul cu FC Basel


Steaua -FC Basel se joacă marţi, de la ora 21.45, în direct pe Digisport, Dolcesport şi TVR 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite