Steaua îşi consolidează compartimentul median: fostul căpitan al roş-albaştrilor revine în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La limita perioadei de transferuri, Steaua a ajuns la un acord cu turcii de la Trabzonspor pentru a-l readuce în Ghencea pe fostul căpitan, Alexandru Bourceanu.

După eliminarea din Liga Campionilor, Gâlcă a căutat să-şi întărească linia de mijloc, campioana având mari probleme în acest compartiment în "dubla" cu Ludogoreţ. La limita perioadei de transferuri, Steaua a obţinut acordul turcilor de la Trabzonspor pentru împrumutul lui Alexandru Bourceanu, care revine, astfel, în Ghencea, echipă la care s-a consacrat.

Bourceanu, 29 de ani, revine la Steaua cu ajutorul soţiei antrenorului Laurenţiu Reghecampf, informează Gazeta Sporturilor. Mijlocaşul va evolua în Ghencea în următorul sezon. El a ajuns la Trabzonspor iarna trecută, contra sumei de 1,3 milioane de euro, dar a jucat foarte puţin pentru turci, fiind mai mult accidentat. Din cauza inconstanţei, oficialii lui Trabzonspor au decis să-l împrumute pe mijlocaş la Steaua, unde speră să-şi recapete forma de altădată.

Potrivit aceleiaşi surse, 70% din salariul jucătorului va fi suportat de Trabzonspor şi restul de 30% va fi achitat de Steaua.

Jucătorul se află la finalul perioadei de recuperare, iar luni dimineaţă este aşteptat să sosească la Bucureşti pentru a se alătura foştilor săi colegi.

14 meciuri a jucat Bourceanu la Tranzonspor, 12 în campionat şi 2 în Europa League

5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bourceanu, conform transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite