Steaua, în insolvenţă? Patronul a anunţat ce se va întâmpla dacă bucureştenii vor rata grupele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sezon, după ieşirea din Europa, Gigi Becali a ameninţat că va lua o măsură extremă. El şi-a făcut deja socotelile, în cazul în care situaţia se va repeta în următoarea stagiune.

Gigi Becali e patron şi psiholog la Steaua, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

În calitatea sa de patron, el a comentat posibilitatea ca echipa să fie băgată în insolvenţă, în cazul în care se va rata intrarea în grupele Ligii Campionilor. Această situaţie ar atrage după sine pierderea bonusului de 20 de milioane de euro acordat de UEFA.

„Nu bag echipa în insolvenţă, am zis acele lucruri când am ieşit de la puşcărie, dar acum mi-am recăpătat dorinţa de a câştiga la fotbal. Nu iau în calcul ce se va întâmpla dacă pierdem titlul, dar vreau să vă zic ceva: eu m-am bucurat de egalul dintre Lignitul Oltenia (n.r. – Pandurii) şi ASA. I-a asigurat Stelei cel puţin locul 2“, a afirmat Becali la Digi Sport. 

Locul 2 duce în preliminariile Ligii Campionilor, însă vicecampioana României va avea un traseu infernal până în grupe.

„Nu accept altceva decât victoria cu Astra“

Gigi Becali a comentat şi „finala“ campionatului care se va juca, la Giurgiu, atunci când Astra şi Steaua se vor întâlni sâmbătă (ora 20.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV).

„Trebuie să batem Astra, nu accept altceva! Dacă acceptam, nu luam trei ani la rând campionatul. De rezultatul ăsta depinde campania de achiziţii din vară“, a spus patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite