Steaua a cucerit titlul 24! Remiza obţinută de Petrolul la Severin îi face pe roş-albaştri campioni. Prima reacţie din tabăra echipei din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeremy Bokila, marcatorul unui gol la meciul Severin - Petrolul FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Jeremy Bokila, marcatorul unui gol la meciul Severin - Petrolul FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

CS Turnu Severin - Petrolul Ploieşti / Egalul pe care l-a „smuls“ Petrolul în deplasarea de la Severin (2-2) o avantajează pe Steaua, care a devenit campioană din punct de vedere matematic înaintea ultimelor cinci etape rămase de disputat din sezonul 2012/2013 al Ligii I.

Petrolul a obţinut remiza împotriva lui Severin cu trei absenţe importante din lot, Cosmin Contra avându-i pe lista de indisponibili pe Florent Sauvadet (accidentat) şi Damien Boudjemaa şi Ovidiu Hoban (accidentaţi). 

Jeremy Bokila, atacantul dorit la Steaua, a deschis scorul meciului disputat la Severin la debutul partidei (8'), însă formaţia gazdă a egalat prin Joël Thomas (33'). Hamza Younés i-a adus pe „lupii galbeni“ în avantaj (73'), iar Dorel Stoica a închis tabela în minutul 86 şi a făcut-o pe Steaua să câştige matematic campionatul cu cinci etape rămase de disputat din sezonul actual al Ligii I.

Laurenţiu Reghecampf a fost primul care a comentat reuşita echipei din Ghencea: „Trebuie să ne bucurăm foarte mult pentru acest moment. Am muncit foarte mult pentru această performanţă. Mă bucur că am devenit matematic campioni chiar de Paşte, cred că este un semn. Merităm acest lucru, că sîntem oameni foarte buni, din acest motiv s-a întîmplat să fim campioni chiar de azi. Dedic titlul familiei mele pentru că am avut probleme în ultima săptămînă“, a declarat tehnicianul Stelei pentru DigiSport.

Echipe


CS Severin Panagopoulos - Dănănae, Durimel, Asanovici, Tătaru - Neacşa, D. Stoica, Vranijkovici, Olah - Brata Fl. Costea.

Petrolul Ploieşti Bornescu -Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - L. Marinescu, Mustivar, M. Cristescu - Renan, Bokila, Grozav. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite