Steaua - Astra Giurgiu, în cea de-a doua semifinală din Cupa Ligi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghencea FOTO Alex Hojda/Mediafax
Ghencea FOTO Alex Hojda/Mediafax

Steaua şi Astra Giurgiu dispută prima manşă din semifinalele Cupei Ligii, miercuri, începând cu ora 19.00. Partida se va desfăşura pe stadionul din Ghencea, urmând ca returul să se joace pe 11 martie.

Campioana României are de luat revanşa în faţa giurgiuvenilor, care i-au „smuls“ două trofee, Cupa şi Supercupa României, ambele câştigate după disputarea penaltiurilor. Pe de altă parte, Astra nu s-a mai impus în Ghencea de un deceniu şi jumătate.

Peluzele, în protest pe termen lung

Este de aşteptat ca partida să nu se bucure de o asistenţă crescută, ambele peluze anunţându-şi intenţia de a lipsi de la meciurile Stelei pe termen lung. Până miercuri dimineaţă se vânduseră doar 500 de bilete, asta în condiţiile în care capacitatea stadionului depăşeşte 27.000 de locuri. Cele mai optimiste presupuneri ale oficialilor roş-albaştri vizează prezenţa a 3.000 de oameni la ora meciului, preţurile tichetelor fiind cuprinse între 5 şi 25 de lei.

Pleacă Keşeru, vine Keşeru

Situaţia lui Claudiu Keşeru a suferit transformări de la o zi la alta. Luni părea un transfer sigur în Qatar, la Al Gharafa, marţi se punea problema unui împrumut la echipa din Emiratele Arabe Unite, iar miercuri mutarea pare să fi ieşit din discuţie în întregime, astfel încât e de aşteptat ca atacantul să se alăture lotului roş-albaştrilor.
În cealaltă semifinală din Cupa Ligii, Pandurii Târgu-Jiu a fost formaţia câştigătoare din duelul cu Dinamo, disputat marţi, pe teren propriu şi încheiat cu 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite