Stadionul Astrei, transformat în zonă de carantină! Ce se întâmplă cu partida cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
astra giurgiu foto facebook

Astra Giurgiu, campioana din 2016 a Ligii 1, se află într-o situaţie delicată, meciul său de sâmbătă, din etapa a 3-a a play-off-ului, cu Gaz Metan Mediaş, fiind pus sub semnul întrebării după ce stadionul său a fost transformat ad-hoc de autorităţi în zonă de carantină.

Un autocar cu 21 de români, venit din Calabria, Italia, via Grecia, a trecut graniţa României prin Vama Giurgiu. Toţi pasagerii, plus şoferul, au fost puşi în carantină în interiorul stadionului „Marin Anastasovici“, din cauza riscului infectării cu coronavirus, într-o sală de sport aflată sub Tribuna a II-a. În primă fază, Gaz Metan Mediaş a ameninţat că nu se va prezenta la meci la Giurgiu, în timp ce oficialii clubului antrenat de Bogdan Andone au fost obligaţi să caute inclusiv soluţii alternative – luând în considerare disputarea partidei la Voluntari sau pe stadionul Dinamo. 

Totuşi, miercuri dimineaţă, Ioan Mărginean, preşedintele clubului medieşean a făcut o declaraţie halucinantă într-o intervenţie la ProX: „Azi la ora 9, Astra a înaintat o hârtie prin care cere ca meciul să se joace la Giurgiu. Ne-am luat măsuri minime de precauţie, că atât ne permitem. De la Sibiu la Bucureşti vom zbura cu avionul, dormim la Bucureşti o noapte şi apoi mergem direct în ziua meciului la Giurgiu. Suntem sportivi, oameni sănătoşi, nu trebuie să ne impacientăm aşa tare. Noi respectăm deciziile statului român şi mergem să jucăm, să luăm cele 3 puncte de la Giurgiu.”

Astra şi Gaz Metan sunt despărţite de un singur punct în play-off, giurgiuvenii fiind pe locul 4, cu 24 de puncta, iar medieşenii – pe 6, cu 23 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite