Spaniolii îl pun la zid pe Ion Ţiriac şi dezvăluie câte milioane de euro încasează el pentru organizarea turneului de tenis de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul român Ion Ţiriac este pus la zid de presa spaniolă, cafe nu priveşte cu ochi buni faptul că acesta este patronul turneului de tenis de la Madrid.

Ţiriac organizează anual la începutul lunii mai mastersul de la madrid, care este un turneu Premier Mandatory, asemenea celor de la Indian Wells şi Miami, şi care participă toate marile vedete ale tenisului masculin şi feminin. 

Politica lui Ţiriac nu este însă pe placul tuturor spaniolilor, iar Albert Agusti, unul dintre organizatorii turneului de la Barcelona, a făcut dezvăluiri importante în presa spaniolă. "La Barcelona noi avem alt model. Păi, la Madrid s-au cheltuit 180 de milioane de euro pentru se contrui complexul unde se joacă, iar Ţiriac încasează 9 milioane de euro pe an! Eu sînt convins că va veni ziua în care un oraş va da mai mulţi bani şi turneul se va muta. Nu e un proiect de viitor şi nu ajută în nici un fel tenisul din Spania", a declarat Augusti, citat de gsp.ro.  Turneul de la Barcelona este la sfârşitul lunii aprilie şi este destinat băieţilor, iar premiile puse în joc sunt de 1,9 milioane de euro.

Nu e pentru prima dată când presa iberică îl critică pe Ion Ţiriac, dar pănă acum nu s-a găsit nicio neregulă în organizarea turneului dotat cu premii de 2,8 milioane de euro.

 Atac grobian al familiei Becali la adresa Simonei Halep: "Joacă de foame!"

 Managerul Simonei Halep explică răspicat de ce nu participă jucătoarea noastră la FED Cup: "Obiectivul pentru 2015 este altul"

În apărarea Simonei Halep: "Şacalii păndesc să o muşte. Unora nu le place ce a reuşit fata aceasta"

INTERVIU Simona Halep: "A fost nebunie ce a făcut tata pentru mine!". Ce sfaturi are ea pentru părinţii celor care fac tenis

 CTP îi dă o replică dură lui Năstase. "El a cerut o vilă şi i s-a dat. Simona n-a cerut nimic"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite