Situaţia stranierilor: niciunul nu a dat gol. Emoţii cu Răzvan Raţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, din cei 14 stranieri selecţionaţi pentru “dubla” cu Irlanda de Nord şi Danemarca, jumătate au jucat deja, iar trei dintre ei au programate meciurile astăzi. Din păcate, Pintilii a ratat Cupa Campionilor Asiei, Raţ s-a accidentat, iar echipa lui Maxim a fost umilită pe teren propriu.

Mihai Pintilii a fost folosit de Laurenţiu Reghecampf toate cele 90 de minute ale finalei Cupei Campionilor Asiei împotriva australienilor de la Sydney Warriors. Din nefericire, în ciuda numeroselor ocazii avute, saudiţii de la Al Hilal au terminat la egalitate, 0-0 pe teren propriu, şi au ratat câştigarea trofeului. În prima manşă, Sydney se impusese cu 1-0.

Dragoş Grigore a fost mult prea nervos în confruntarea cu Girondins Bordeaux. În minutul 14, fundaşul lui Toulouse a primit un cartonaş galben pentru un fault tare comis asupra atacantului Traore. După un sfert de oră, Grigore a mai avut o intervenţie dură asupra aceluiaşi adversar, dar a fost iertat de arbitru. Antrenorul lui Toulouse a decis în minutul 36 să-l schimbe pe Dragoş Grigore de teama unei eliminări.   

Răzvan Raţ nu a jucat decât 33 de minute în meciul din deplasare cu Ergotelis. Fundaşul român a suferit o întindere la piciorul stâng, în zona muschilor inghinali. Raţ va fi supus unor noi controale medicale pentru a se constata cât de gravă este accidentarea.

Cosmin Moţi a jucat, ca de obicei, toate cele 90 de minute pentru Ludogoreţ Razgrad. Echipa lui s-a impus clar, 4-0, în deplasarea cu Marek şi continua lupta pentru primul loc. Deocamdată, lider este TSKA Sofia cu 5 puncte avans.

Alexandru Maxim a fost din nou titular şi chiar a jucat tot meciul pentru Stuttgart. Al doilea meci la rând când a prins toate cele 90 de minute pe teren. Din păcate, "şvabii" au fost umiliţi acasă de Wolfsburg, 0-4. A fost a cincea înfrângere în zece meciuri, iar Stuttgart se află la un singur punct de zona retrogradarii.

Bogdan Stancu a jucat titular şi a evoluat toate minutele în victoria celor de la Genclerbirligi, 1-0 acasă cu Basaksehir.

Ovidiu Hoban a fost şi el pe teren tot meciul în care echipa lui, Hapoel Beer Sheva, l-a terminat la egalitate în deplasare, 1-1 la Happoel Akre. Cu un meci mai mult disputat, Hapoel Beer Sheva este pe locul trei, la un punct în spatele liderului Hapoel Ironi.

Portarul Ciprian Tătăruşanu, fundaşul Florin Gardoş şi atacantul George Puşcaş au fost rezerve. Acesta din urmă s-a aflat deja a treia oară în lotul primei echipe a Interului. Vlad Chiricheş nu a fost nici măcar rezervă pentru Tottenham.

Astăzi, echipa lui Costel Pantilimon (Sunderland) joacă în deplasare cu Crystal Palace, cea a lui Eric Bicfalvi (Volyn) joacă tot “afară”cu Hoverla, iar Gabi Torje are meci acasă, Konya- Karabukspor.

Sursa. frf.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite