Sir Alex Ferguson despre Cristiano Ronaldo: „Nu e nicio şansă ca el să mai joace la Manchester United“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo, golgheterul lui Real Madrid FOTO thesun.co.uk
Cristiano Ronaldo, golgheterul lui Real Madrid FOTO thesun.co.uk

Sir Alex Ferguson vede în Cristiano Ronaldo principala ameninţare din echipa lui Real Madrid în meciul de marţi, cu Manchester United, din optimile Champions League.

Portughezul va reveni oe Old Trafford după patru ani distanţă de perioada în care evolua pentru „diavolii roşii“. Tehnicianul lui United a prefaţat pentru „Sky Sports“ returul cu Real Madrid (1-1 în prima manşă): „Am un plan pentru a-l opri pe Cristiano Ronaldo, se numeşte macetă. Şi un plan B: o mitralieră!“.

Cu toate că Ferguson l-a avut pe elev pe lusitan la United şi i-a urmărit apoi parcursul spectaculos în Primera División, scoţianul nu îi dă şanse lui Cristiano Ronaldo să reîmbrace tricoul „diavolilor roşii“: „Are 28 de ani, este în apogeul carierei sale. De la 28 la 32 va da tot ce e mai bun, datorită capacităţii sale fizice. 

Joacă mai bine chiar decât în perioada în care era la noi, pentru că e la deplină maturitate. Totuşi, nu cred că există ceva care să-mi permită să mă gândesc la reîntoarcerea lui. El mai are doi ani de contract, este o falsă speranţă că va reveni aici. Cred că e în plin proces de negociere pentru prelungirea înţelegerii cu Real Madrid“, a conchis Ferguson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite