Simona Halep la US Open: românca are calea liberă spre primul trofeu de Grand Slam. A scăpat de două adversare grele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi fanii ei visează la un prim titlu de Grand Slam de când constănţeanca a jucat, mai întâi, finala la Roland Garros, iar apoi semifinala la Wimbledon. La cum merg lucrurile la New York, un triumf al Simonei devine din ce în ce mai uşor de realizat.

Simona Halep a avut un prim meci în care s-a impus ca la un antrenament, reuşind să-şi păstreze energia pentru următoarele confruntări care, cu siguranţă, vor fi mai solicitante.

Mai ales că, în turul II, românca va întâlni o adversară periculoasă, sfert finalistă la US Open, în 2009, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până la al doilea ei meci la US Open 2015, Simona a primit veşti bune pe bandă. Mai întâi, a văzut cum Ana Ivanovici (7 WTA), Karolina Pliskova (8 WTA) şi Suarez Navarro (10 WTA) au fost eliminate în noaptea de luni spre marţi.

În această seară, Halep a mai scăpat de două jucătoare de top cu care se putea întâlni în drumul ei spre finală.

Bacsinszky (14 WTA) putea să ajungă în calea Simonei, în turul IV, însă a fost eliminată în runda inaugurală, pierzând în faţa lui Strycova (42 WTA), scor 5-7, 0-6.

Safarova (6 WTA) era o posibilă adversară pentru Halep în sferturi, însă nici ea n-a depăşit turul I. A fost învinsă de Tsurenko (37 WTA), scor 4-6, 1-6.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite