Simona Halep la US Open: Pennetta a dezvăluit cum a reuşit să facă din Halep o jucătoare de nerecunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajutată şi de o prestaţie dezastruoasă a adversarei ei, italianca va juca, la 33 de ani, în premieră, în finala unui turneu de Grand Slam. Imediat după un triumf istoric, ea a explicat care a fost cheia succesului.

Simona Halep a dispărut fără urme în semifinalele de la US Open, fiind eliminată de Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA), după un meci halucinant pe care „Adevărul“ vi l-a oferit aici.

Primii care au încercat să explice ce s-a întâmplat cu ocupanta locului 2 WTA au fost comentatorii postului american care a transmis duelul Halep - Pennetta. Chanda Rubin, fosta jucătoare americană, a avut o remarcă dureroasă despre care „Adevărul“ a scris aici.

Stăpână pe sine, aproape pe toată durata întâlnirii, Pennetta a oferit, imediat după încheierea jocului, perspectiva ei asupra unei victorii uriaşe, după cum a scris gsp.ro. „Sunt foarte, foarte fericită! Cred că am jucat bine încă de la începutul meciului. Sunt foarte bucuroasă din toate punctele de vedere. N-am cuvinte. Simona m-a provocat destul de serios, a trebuit să rămân calmă. N-a fost uşor. Cred că ăsta e secretul. Am fost puţin dezamăgită de debutul setului doi, dar mi-am revenit“, a declarat italianca de 33 de ani.

E uimitor. N-am crezut niciodată că e posibil să ajung aşa departe în acest turneu! Astăzi, cred că am jucat foarte bine. Flavia Pennetta 26 WTA
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite