Simona Halep şi-a stabilit ultimul turneu la care va juca înainte de Olimpiadă. Va fi susţinută de foarte mulţi fani români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep îşi conturează programul pentru 2016 şi a  stabilit care va fi ultimul turneu la care va participa înainte de Jocurile Olimpice, de la Rio de Janeiro.

Organizatorii turneului de la Montreal au anunţat că primele cinci jucătoare ale lumii, Serena Williams, Simona Halep, Garbine Muguruza, Maria Sharapova şi Agnieszka Radwanska au confirmat deja prezenţa lor la competiţia care va avea loc în perioada 22-31 iulie 2016. Ultima oară când Simona a jucat la Montreal a fost în 2012, atunci când a fost învinsă de Samantha Stosur în turul secund. La Montreal există o comunitate numeroasă de români, care cu siguranţă o va susţine pe Simona Halep.

Pentru Simona Halep, acesta va fi ultimul turneu înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, acolo unde lupta va începe pe 8 august. Având în vedere că festivitatea de deschidere a competiţiei va avea loc în seara zilei de 5 august şi că delegaţia noastră va pleca, la finalul lunii iulie în Brazilia, pentru a se putea acomoda cu fusul orar, Simona va pleca direct la Rio din Canada, neavând cum să participe la tradiţionala ceremonie de înmânare a drapelului purtătorului său, aşa cum se întâmplă de regulă. Evident, asta nu înseamnă că ea nu va fi purtătorul drapelului, dacă va accepta această onoare care i s-a propus de mult timp. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite