Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile turneului de la Cincinnati. Când va juca românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) se va duela cu cehoaica Lucie Šafářová (17 WTA) pentru un loc în sferturile de finală de la Cincinnati. Adversara româncei a învins-o, miercuri, pe kazaha Zarina Dias (52 WTA), scor 6-4, 6-2. Partida dintre cele două va avea loc joi, nu mai devreme de ora 18.00.

Lucie Šafářová a avut nevoie de o oră şi 11 minute pentru a accede în optimile de finală de la Cincinnati, eliminând-o pe jucătoarea venită din calificări, care le învinsese anterior pe Monica Niculescu şi Irina Camelia-Begu. „Următorul meu meci va fi la 18.00, ora României. Mă aştept la un meci greu, dar sunt pregătită să lupt pentru el! Ţineţi-mi pumnii!“, a postat românca pe Facebook.

Simona Halep şi Lucie Šafářová s-au întâlnit de trei ori până acum, românca având 2-1 în meciurile directe. Cehoaica a câştigat partida din 2011, în turul doi de la Toronto (6-2, 6-4), în timp ce numărul 2 WTA s-a impus în semifinalele de la Nürnberg (6-3, 0-6, 6-2), disputate în 2013, iar ultimul meci a fost cel din turul doi de la Indian Wells, când constănţeanca a câştigat din nou (6-2, 4-6, 6-4).

Primele declaraţii date de Simona Halep, după victoria de la Cincinnati

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a devenit numărul doi în ierarhia mondială a tenisului feminin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite