Simona Halep s-a întors la cifrele din urmă cu trei ani, când era pe locul 50 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu a mai avut un start de sezon atât de slab, cu trei eşecuri în cinci meciuri WTA din 2013, de pe vremea când era pe locul 50 WTA.

În 2016, singurele succese din WTA ale jucătoarei care a început anul pe locul 2 au fost cele două de la Sydney. De atunci, ea a adunat trei eşecuri consecutive, ceea ce nu i s-a mai întâmplat din 2013, de când era doar numărul 50 mondial, notează Click! 

Cel mai bun an din acest interval a fost 2015, atunci când ea a debutat cu o victorie spectaculoasă la Shenzhen, aceasta fiind urmată de o calificare în sferturile de finală la Australian Open.

Din păcate, înfrângerea cu 7-6, 6-2 suferită în faţa Anei Ivanovic a făcut-o pe Simona Halep să cadă pe locul 4 în lume, fiind depăşită de Agnieszka Radwanska. Halep îşi poate adăuga puncte în clasamentul mondial printr-o prestaţie cât mai bună la Doha, turneu care face parte din seria celor de Premier 5 şi care va începe duminică. Acolo, jucătoarea noastră va fi cap de serie numărul 2 şi va avea BYE în primul tur.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite