Simona Halep la Roland Garros. După Baroni, ar putea juca împotriva unei alte românce. Traseul jucătoarei noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Simona Halep FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Simona Halep a trecut de primul tur de la Roland Garros, după o victorie în două seturi în faţa rusoaicei Evgenya Rodina, scor 7-5, 6-4.

Ce urmează pentru Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep va juca în turul doi al turneului de la Roland Garros contra croatei Lucic- Baroni, o adversară de coşmar, care anul trecut a eliminat-o pe Simona la US Open. În turul trei s-ar confrunta cu Alexandra Dulgheru, dacă aceasta va trece în primul tur de Nicole Gibbs, iar în turul doi de învingătoarea dintre Roberta Vinci şi Alize Cornet (cap de serie nr. 29). În optimi, cele mai puternice adversare pentru Simona Halep ar fi Agnieszka Radwanska (nr. 14) şi rusoaica Elena Svitolina (nr. 19). Apoi, presupunând că Simona Halep va trece în sferturile turneului de la Roland Garros, pentru ea cele mai grele adversare ar fi Ana Ivanovici şi Ekaterina Makarova, pentru ca în semifinale să-i iasă în cale Maria Şarapova, iar în marea finală Serena Williams.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns în finala turneului de la Roland Garros, unde a pierdut în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite