Simona Halep la Roland Garros. Aproape toţi favoriţii care au jucat în prima zi au mers mai departe, însă patru capi de serie au fost eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi de la Roland Garros, duminică, majoritatea favoriţilor s-au calificat, cum a fost cazul lui Roger Federer, Stanislas Wawrinka sau Simona Halep. Însă patru capi de serie, doi de pe tabloul feminin şi doi de pe cel masculin, au fost eliminaţi.

Roger Federer a trecut de italianul A. Falla în trei seturi 6-3, 6-3, 6-4, în timp ce compatriotul său, Wawrinka l-a învins, tot în trei seturi, pe turcul M. Ilhan, 6-3, 6-2, 6-3. 

În proba feminină, românca Simona Halep a trecut de Rodina din Rusia, 7-5, 6-4, la capătul unei partide oarecum echilibrate.   

Suprizele feminine au venit atât din partea probei masculine, dar şi a celei feminine.

Marcos Baghdatis din Cipru l-a învins pe Ivo Karlovici (Croaţia, nr.25) 7-6 (5), 6-4, 6-4, în timp ce Steve Johnson (SUA), a trecut de Guillermo Garcia-Lopez (Spania, nr.26) 6-3, 6-3, 6-7 (1), 3-6, 6-3.

Polona Hercog (Slovenia) s-a calificat trecând de Shuai Peng (China, nr.24) 6-0, 2-0, în urma abandonului celei din urmă. De asemenea, Donna Vekici (Croaţia) a reşit să producă o altă surpiză după ce s-a calificat în urma victoriei în faţa Carolinei Garcia (Franţa, nr.31) 3-6, 6-3, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite