Simona Halep merge la derby şi ţine cu Steaua. Cum a comentat posibilitatea de a fi huiduită de galeria celor de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis numărul 7 din lume va da lovitura de start în eternul derby, sâmbătă (ora 21.00, Digi Sport), pe arena din Ghencea. Ea a povestit cum a ajuns să iubească Steaua şi ce îşi doreşte mâine seară.

Simona Halep le-a purtat noroc steliştilor, atunci când s-a aflat în tribune la partida cu Basel din grupele Ligii Campionilor. Atunci, echipa lui Reghecampf n-a jucat nimic, însă a reuşit să egaleze pe final şi să obţină un punct nemeritat. Acum, Simona va asista la un nou meci al roş-albaştrilor, cel cu Dinamo.

Ea va da lovitura de începere a derby-ului, însă, din cauza programului încărcat, nu va putea rămâne pe Stadionul din Ghencea până la finalul meciului. „Ştiu că e un meci important pentru România, mă voi duce cu plăcere, dar nu voi putea sta tot meciul, pentru că am avion, a doua zi, dimineaţă. Sper să văd un gol, cât voi fi pe stadion. Înţeleg destul de puţin, dar îmi place fotbalul“, a declarat Halep pentru Digi Sport.

De ce ţine cu Steaua?

Jucătoarea de 22 de ani, născută la Constanţa, a dezvăluit cum a ajuns să iubească Steaua, deşi nu are tangenţe cu sportul-rege. „Nu am jucători preferaţi, e echipa de suflet, dar nu mă pricep la fotbal. De mică am ţinut cu Steaua. Părinţii mei au ţinut cu Steaua, sunt aromâni mulţi pe acolo şi de aceea ţin cu Steaua“, a continuat Halep.

Având în vedere rivalitatea existentă între cele două cluburi, nu e exclus ca Simona, în ciuda performanţelor din ultimul an, să fie apostrofată de galeria „câinilor“, atunci când va da lovitura de start. Ea a comentat acest scenariu. 

„Sper să nu se întâmple nimic neplăcut şi să mă bucur de momentul acela de acolo. Sper să nu apară neplăceri între galerii, eu mă bucur şi le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru faptul că mă privesc frumos şi mă încurajează tot timpul“, a adăugat Halep.

Nu am mai fost până acum la un derby Steaua - Dinamo. Sper să văd un joc frumos, cât mă pricep eu. Simona Halep numărul 7 WTA  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite