Simona Halep îşi conturează programul. Şi-a stabilit debutul pe zgură în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep îşi face programul pentru 2016 şi deja şi-a stabilit nişte borne importante în activitatea din anul următor.

Între acesta este şi debutul pe zgură, suprafaţă ce părea favorita Simonei, dar pe care în 2014 a avut rezultate surprinzător de slabe.

Organizatorii turneului WTA de la Stuttgart, cel în care premiul, pe lângă cec, este un automobil Porsche, au anunţat că printre vedetele care au confirmat deja prezenţala ediţia care va avea loc în luna aprilie 2016, în intervalul 16-24, se numără şi Simona Halep. Alături de ea, pe zgura de la Stuttgart vor mai evolua – nici nu ar avea cum să lipsească având contracte cu Porsche, sponsorul turneului – Maria Sharapova (ambasadoarea globală a brandului) şi Angelique Kerber (imagine Porsche în Germania).

Simona a mai participat de două ori la Stuttgart. În 2014 a ieşit în primul tur, fiind învinsă în optimi de rusoaica Svetlana Kuznetsova. Anul acesta, Halep a fost eliminată în semifinale de Caroline Wozniacki.

Pentru 2016, se ştiu deja primele trei turnee ale Simonei Halep, toate având loc în Australia, în luna ianuarie: Brisbane, Sydney şi Australian Open.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite