Simona Halep la Guangzhou: românca a explicat cauzele celui mai prost meci făcut în 2015. Ce a chinuit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a părăsit, în sferturi, primul din cele trei turnee la care va participa, în următoarea perioadă, în China. Eşecul cu Denisa Allertova (Cehia, 74 WTA) a surprins mai ales din cauza jocului prestat de a doua jucătoare a lumii.

Simona Halep a făcut cel mai prost meci din 2015, după cum „Adevărul“ a relatat aici, fiind învinsă fără drept de apel de Denisa Allertova (Cehia, 74 WTA).

Dacă cehoaica a fost plină de entuziasm şi în timpul partidei, dar şi în discursul pe care l-a avut după succesul de joi, în schimb, constănţeanca a fost iritată şi fără chef pe durata întâlnirii. Halep a explicat pentru Digi Sport, postul care a început să televizeze turneul începând din sferturi, ce a deranjat-o la Guangzhou.

Ce a spus?

„Am avut probleme din cauza atmosferei de aici, a fost foarte cald şi umiditatea e mare. Sunt foarte dezamăgită de acest rezultat, dar trebuie să spun că adversara mea a jucat foarte bine. Mă bucur că am revenit la Guangzhou după cinci ani de pauză şi vreau să mulţumesc publicului pentru sprijinul acordat. Spectatorii au fost fantastici! Poate voi avea şansa de a reveni aici în viitor pentru că m-am simţit foarte bine“, a declarat Halep.

CITEŞTE ŞI:

*Sfaturi pentru Halep: Tecău a vorbit despre calităţile Simonei, dar şi cea mai mare carenţă din jocul ei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite