Simona Halep explică de ce nu se mai operează acum şi dezvăluie care este obiectivul ei pentru anul 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost destul de zgârcită în declaraţii anul acesta, dar a fost nevoită să apară în faţa presei înaintea meciului de Fed Cup, contra Cehiei, de pe 6-7 februarie.

Ea a explicat şi decizia pe care a luat-o şi anume aceea de a nu se mai opera la nas în perioada următoare. "Întotdeauna mi-a plăcut să joc pentru ţară, este ceva diferit faţă de turneele individuale. Medicul mi-a spus că pot să amân operaţia şi să vin să joc aici la Cluj. Am amânat operaţia şi nu ştiu când o voi face. Este necesară, dar momentan mă simt bine. Voi juca la Dubai şi la Doha. Deocamdată aceste turnee le am în cap", a spus ea.

O medalie la Rio este unul dintre obiectivele Simonei, pentru 2016. “Mi-aş dori să câştig o medalie, la simplu sau chiar la dublu-mixt cred că am şansă să câştig o medalie. E un sentiment plăcut când joc pentru ţară. Parcă ai mai multă putere. Sper să fiu sănătoasă şi să pot să joc", a mai declarat Halep. 

Simona s-a referit şi la meciul cu Cehia. "E un avantaj că am jucat împotriva lor şi am câştigat tot timpul. E însă diferit în Fed Cup. Îmi doresc foarte mult să câştig şi acum şi să ajut echipa. Ştiu că sunt adversare puternice, sunt în top şi au multă experienţă şi în Fed Cup. Este bine să jucăm acasă, dar e şi greu. Presiunea e mai mare, dar şi în stăinătate este dificil. Uneori, unele jucătoate, chiar dacă nu sunt în top 10, joacă foarte bine, pentru că nu au presiunea turneelor individuale. Eu mereu am avut adversare puternice, la Fed Cup. N-a fost uşor să câştigăm nici până acum, dar dacă am ajuns aici înseamnă că merităm", a încheiat Halep, care de luni este pe locul 3 în clasamentul WTA.

Cea mai bună jucătoare a Cehiei a avut "boala sărutului"

S-a stabilit ora meciului vedetă dintre Simona Halep şi Petra Kvitova, din semifinalele Fed Cup

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite