Simona Halep a anunţat ce schimbări va face în perspectiva turneului de la Roland Garros: „E important să fac acum asta!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut în turul al doilea al turneului de la Roma şi este deja cu gândul la competiţia de la Roland Garros, al doilea Grand Slem al anului.

Jucătoarea noastră, aflată pe locul 5 în clasamentul WTA, anunţat că va face nişte schimbări în programul ei, renunţând să mai vină acasă. 

"O să odihnesc câteva zile, dar nu o să stau mult în ţară. Vreau să fiu cât mai devreme la Paris, pentru a mă acomoda cu zgura de acolo. E important să fac asta. La Roma am ajuns târziu şi am simţit foarte mult diferenţa dintre terenul de la Madrid şi cel din Italia. Din cauza terenului nu am reuşit să-mi fac jocul meu. Nu e o scuză, dar a contat şi asta. Oricum nu sunt supărată, ci doar tristă", a dezvăluit Simona Halep la Dolcesport.

Simona Halep va încerca să câştige la Paris primul Grand Slem din cariera sa. Acum doi ani, acolo a obţinut cel mai bun rezultat al ei, într-un turneu de o asemenea anvergură, fiind învinsă în finală de Maria Şarapova.

Turneul de la Roland Garros se va desfăşura în perioada 22 mai - 5 iunie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite