Simona, în forţă spre optimi! Imagine impresionantă cu Halep, din timpul meciului cu Arruabarrena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep pare că a lucrat mai mult în sala de forţă FOTO Gulliver Getty Images
Simona Halep pare că a lucrat mai mult în sala de forţă FOTO Gulliver Getty Images

Victorioasă în faţa Larei Arruabarrena, Simona Halep a etalat o „pereche” de braţe bine conturate. Românca şi-a adus la Madrid un antrenor de fitness.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid, după succesul în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, cu favorita publicului, Lara Arruabarrena.
Meciul s-a jucat pe arena centrală a complexului, care poartă numele celebrului Manolo Santana, şi a fost urmărit din tribune şi de Ion Ţiriac. De altfel, mustaţa românului a fost rapid reperată de camerele TV şi la partida precedentă a Simonei Halep. „Prezenţa domnului Ţiriac mă intimida puţin la început. După ce am vorbit puţin şi mi-a dat câteva sfaturi sunt mult mai încrezătoare”, a afirmat locul 5 WTA. În meciul cu Lara Arruabarrena, jucătoarea de 22 de ani a avut un singur moment dificil, fiind egalată după ce a condus cu 3-0 în primul set. Apoi, Simona Halep a dictat desfăşurarea jocului, bazându-se de această dată şi pe servici, care e considerat punctul ei slab. Constănţeanca a trecut 29 de lovituri direct câştigătoare şi 9 aşi în statistica meciului şi pare mult mai puternică din punct de vedere fizic, cu braţe şi umeri mai proeminente. De altfel, ea e însoţită la Madrid, pe lângă antrenorul Wim Fissette, de un antrenor de fitness şi de un fizioterapeut.
După victoria cu 6-4, 6-4 în faţa Larei Arruabarrena, pentru Simona Halep urmează o partidă în optimi contra Sabinei Lisicki. 
Ion Ţiriac: „O mare campioană mică”
Evoluţia Simonei a fost comentată şi de Ion Ţiriac, managerul turneului din capitala Spaniei. „Simona Halep este o mare campioană mică. Îi lipsesc 20 de centimetri ca statură. Este absolut logic să compenseze aceşti 20 de centimetri cu inteligenţă, cu mişcare în teren şi cu poziţie în teren. Cred că e uşor de corectat ceea ce îi lipseşte la serviciu, dar are posibilitatea asta şi talentul ăsta, să ia mingea imediat ce sare. E numărul cinci în lume, e mare lucru! Poate să câştige un Grand Slam, e posibil, e şi probabil, însă trebuie să aibă şi puţin noroc“, a declarat fostul tenismen pentru DigiSport.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite