Serena rămâne o ameninţare pentru Simona: Williams a răspuns la o întrebare arzătoare înainte de US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Serena Williams (26 WTA) a pierdut două din trei meciuri după finala de la Wimbledon, suferind inclusiv un eşec devastator, 1-6, 0-6 cu Konta (46 WTA) în 53 de minute.

Până acum trei ani, Serena Williams era o jucătoare aproape imbatabilă în circuitul WTA, dovadă şi faptul că, în 2015, americanca a cucerit primele trei turnee de Grand Slam ale sezonului pentru ca la ultimul, la US Open, să iasă în semifinale, după o înfrângere incredibilă cu Roberta Vinci.

2016 (Wimbledon) şi 2017 (Australian Open) au adus câte un Grand Slam pentru cea mai bună jucătoare din istoria tenisului, iar după triumful de la Melbourne, Williams s-a retras temporar, fiind însărcinată. De când s-a întors pe teren, Serena n-a reuşit să atingă forma de altă dată şi unii au speculat că americanca de 36 de ani poate lua în calcul varianta retragerii la finalul acestui sezon.

Prezentă la New York pentru US Open 2018, acolo unde se va duela cu Linette (60 WTA) în turul I, Serena a respins categoric acest scenariu.

Ce a spus Serena Williams?

*Acesta e startul unei noi cariere pentru mine. Nu plec după US Open. Voi merge şi la următorul Grand Slam, şi la următorul, şi la următorul, şi la următorul...E vorba despre a merge mai departe.

*Am fost permanent în circuit, ca mentalitate. M-am uitat mereu la meciuri şi niciodată nu m-am gândit să renunţ la rachetă. Voi continua că concurez ca să câştig Grand Slam-uri, cu atât mai mult cu cât am şi o fiică.

*Dacă naşterea fiicei mele a schimbat ceva, e faptul că mă simt mai motivată ca niciodată şi e dificil de explicat.

*Mă gândeam că, aducând pe lume un copil, voi fi mult mai relaxată, dar din contră. Mă antrenez mult mai intens decât înainte de naştere, mai puternic, sunt mai serioasă chiar decât înainte.

8-1 e bilanţul confruntărilor S. Williams – Halep, singura victorie a româncei venind în Singapore, în 2014.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite