Se vând bilete la meciul România cu Muntenegru, din preliminariile CM 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii României
Fanii României

Cluj Arena va găzdui în data de 4 septembrie, de la ora 21:45, prima partidă a României din grupa E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018, contra reprezentativei Muntenegrului.

Biletele vor fi disponibile online începând de luni, 8 august, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Acestea vor putea fi achiziţionate atât prin plata cu cardul, cât şi ramburs. Singura varianta de achiziţionare a biletelor în care poţi alege locul pe stadion este cea online.

Preţurile biletelor la meciul România - Muntenegru sunt:

Peluze: 35 RON
Tribuna I: 150 RON
Tribuna II: 100 RON
Family Zone: 100 RON
VIP Etaj 3: 500 RON
VIP Etaj 4: 400 RON

Accesul în stadion se va face cu două ore înainte de fluierul de start al partidei, adică începând cu ora 19:45. Vă rugăm să veniţi din timp pentru a evita aglomeraţia la porţile de acces.

Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opţiunea livrării (6 RON în Bucureşti şi 9 RON în ţară), suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail).

Reduceri pentru copii în Family Zone
Deja obişnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi şi pe Cluj Arena, la meciul cu Muntenegru. În sectoarele din inelul 2 al tribunei a 2-a au acces doar fanii însoţiţi de cel puţin un copil, beneficiind, în acelaşi timp, şi de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai insotit de un bilet valabil. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces ale Arenei Naţionale.

De asemenea, începând de luni, 29 august, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la casieriile Cluj Arena, astfel:
Luni - Vineri | 11:00 - 19:00
Sâmbătă | 11:00 - 17:00

Duminică | 11:00 – 21:45

Sursa: frf.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite