Cum arată cele 4 urne şi care ar fi "grupa de foc" la Campionatul Mondial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavezzi şi Messi, două dintre vedetele naţionalei Argentinei
Lavezzi şi Messi, două dintre vedetele naţionalei Argentinei

România n-a obţinut biletele pentru Mondialul brazilian. Au făcut-o însă Ghana, Algeria, Portugalia, Mexic, Croaţia şi Franţa.

Ultima necunoscută ar fi Uruguay sau Iordania, însă dacă ţinem cont că echipa sud-americană a învins cu 5-0 în deplasare, meciul din această seară se dispută doar pentru că este programat. Aşadar, cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondială vor fi împărţite în patru urne înaintea tragerii la sorţi ce va avea loc la 6 decembrie la Bahia (Brazilia).

Urna 1 (capii de serie): Brazilia, Argentina, Uruguay, Columbia, Spania, Germania, Elveţia, Belgia
Urna a 2-a (Asia, America Centrală şi de Nord): SUA, Costa Rica, Mexic, Honduras, Australia, Iran, Coreea de Sud, Japonia
Urna a 3-a (Africa, America de Sud şi ultima din Europa): Ghana, Camerun, Coasta de Fildeş, Nigeria, Algeria, Ecuador, Chile, Franţa
Urna a 4-a (Europa): Anglia, Bosnia, Italia, Olanda, Rusia, Portugalia, Croaţia, Grecia

Cea mai dezavantajată echipă este Franţa pentru că are cel mai slab coeficient dintre echipele calificate din Europa. Astfel, "cocoşii" n-au mai prins urna formaţiilor din Europa şi, prin urmare, pot nimeri într-o grupă cu Brazilia, Olanda şi Japonia, de exemplu. În orice caz, ei vor avea un cap de serie din America de Sud (Brazilia, Argentina, Uruguay sau Columbia) şi vor mai juca şi cu o formaţie din Europa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite