Se liniştesc apele la Petrolul: Florian Walter nu renunţă la susţinerea financiară a ploieştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter rămâne investitor la Petrolul
Florian Walter rămâne investitor la Petrolul

După discuţiile purtate de primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, cu finanţatorul Petrolului, Florian Walter, fanii Petrolului pot sta liniştiţi: patronul va investi în continuare în echipă.

Plecările mai multor jucători de la Petrolul în ultimul timp, printre care şi cea a lui Adrian Cristea la Standard Liege, au tulburat serios apele la Ploieşti. Suporterii prahoveni l-au suspectat pe Florian Walter că vrea să se retragă şi din acest motiv vinde fotbaliştii pentru a-şi recupera investiţia.

Suspiciunile suporterilor au ajuns şi la urechile primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu, cel care l-a convat pe Walter la o discuţie despre viitorul clubului. În urma acestei întrevederi, fanii Petrolului au primit asigurări că omul de afaceri va susţine în continuare echipa.

„Am vorbit şi cu domnul Walter şi dânsul este la fel de determinat în atingerea obiectivului şi mi-a dat asigurări că parteneriatul dintre domnia sa şi echipă este unul de lungă durată. În plus, să nu uităm, s-a semnat un acord între Consiliul Local şi Petrolul. Şi ca să infirm alt zvon, am vorbit şi cu domnul Ghiţă (n.r. patronul echipei de baschet CSU Ploieşti), iar acesta mi-a spus că nu se pune problema să se implice în fotbal”, a spus Bădescu.

Edilul şef al Ploieştiului a promis că municipalitatea va investi în echipă aproximativ trei milioane de euro, bani care vor fi acordaţi în funcţie de performanţe. „Din punctul meu de vedere, la club nu sunt probleme. Am dorit o întrevedere cu domniile lor pentru a sublinia faptul că noi, municipalitatea şi ploieştenii, dorim ca numele echipei să redevină un brand naţional respectat. Am subliniat că sprijinul nostru pentru echipă rămâne acelaşi promis.

Îmi doresc ca cei de la Petrolul să ne ia banii, în funcţie de performanţe, suma putându-se ridica la trei milioane de euro. De altfel, în bugetul pe anul acesta am alocat deja opt milioane de lei pentru a sprijini performanţa echipei. Cred că Petrolul are elemente care o pot pune într-o poziţie favorabilă la finalul sezonului. Personal, îmi doresc să revenim pe harta fotbalistică internaţională”, a conchis Bădescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite