Se ascute lupta pentru titlu! FCSB trece de Sepsi şi îi suflă în ceafă liderului CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a învins, luni seară, pe Arena Naţională, scor 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off Ligii 1, şi s-a apropriat la doar 3 puncte de CFR Cluj.

Sepsi şi-a depăşit condiţia de lanternă roşie a play-off-ului, a jucat de a egal la egal cu FCSB, şi a rezultat o primă repriză disputată. Ocazii de gol au fost la ambele porţi, dar tabela a rămas nemodificată. În minutul 18, Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat şi a fost înlocuit cu Morunţan. În minutul 39, Tandia a înscris spectaculos, dar golul a fost corect anulat pentru ofsaid.

În partea secundă FCSB a jucat mult mai bine, intrarea lui Florinel Coman la pauză schimbând registrul tactic al meciului. Coman a obţinut un penalty în minutul 51, iar Gnohere nu a ratat oportunitatea de a deschide scorul. 8 minute mai târziu, Florinel Coman a marcat cu un şut de la aproximativ 14 metri după o combinaţie cu Man. 

Acelaşi Coman a ratat, în minutul 77, cea mai mare ocazie a reprizei, la un şut al său mingea lovind bara.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Moruţan ’18, Coman ’46), Filip - Man, Hora, Tănase – Gnohere (Teixeira ’65). Antrenor: Mihai Teja

Sepsi: Niczuly - Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Abud – Velev (Fulop ’64), Vaşvari – Nouvier (Mensah ’71), Flores, Ştefan (Hamed ’64) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Pintilii ’10, Hora ‘77 / Abud ‘43

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu – Eduard Ioniţă

În aceeaşi etapă a play-off-ului, Universitatea Craiova şi CFR Cluj au remizat, duminică, scor 0-0, şi luni Astra Giurgiu a fost învinsă acasă de FC Viitorul, scor 1-4 (goluri Alibec ’34 / Ganea ’21, ’70, Casap ’29, Eric ’60).

Clasament

1. CFR Cluj 37 de puncte
2. FCSB 34 de puncte
3. Universitatea Craiova 30 de puncte
4. FC Viitorul 26 de puncte
5. Astra Giurgiu 21 de puncte
6. Sepsi 20 de puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite