Schimbări la Dinamo: Florin Bratu a devenit şef al departamentului de scouting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La conferinţa de presă organizată miercuri au participat Ionuţ Negoiţă, Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu, acesta din urmă fiind numit şef al departamentului de scouting.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la clubul la care m-am simţit cel mai bine în cariera mea. Mulţumesc domnului Negoiţă şi lui Danciu că s-au gândit la mine şi mi-au oferit această ocazie, de a lucra la un club cu o asemenea anvergură. Vreau să împărtăşesc din experienţa mea de fotbalist. Dacă ai entuziasm şi plăcere, cred că totul va decurge mult mai bine. 

Toţi depindem de echipa de fotbal şi de aceea trebuie să fim foarte atenţi la ceea ce facem. E o muncă grea, trebuie să ne deplasăm foarte mult în teritoriu, dar vom face tot ce depinde de noi ca lucrurile să meargă bine. E o provocare în cariera mea. Sunt bucuros, până la urmă m-am întors acasă. Sunt un tip ambiţios. Vreau să demonstrez că pot face şi altceva decât să joc fotbal. La Dinamo am văzut că e talent mult, dar trebuie să fim foarte atenţi cu aceşti copii, să-i modelăm“, a declarat Florin Bratu.

Finanţatorul echipei din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, a completat: „Ceea ce mi-am dorit se împlineşte încet, încet. Am adus la Dinamo oameni   care au făcut performaţe. Astăzi ni se alătură Florin Bratu, care va avea funcţia de coordonator Departament Scouting. Un departament care e un pilon al acestui club. Dinamo se bazează şi se va baza din ce în ce mai mult pe tineri. Avem prima echipă, care statistic e a doua ca medie de vârstă. Ceea ce pentru un club de acest nivel este o variantă destul de îndrăzneaţă. Dar bifăm şi performanţa, avem un loc patru, pe care sper să-l consolidăm curând“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Şantajat ca pe vremea comunismului: cum l-a recuperat Dinamo pe Rotariu şi ce riscă acum trupa din „Ştefan cel Mare“

Dinamo - Corona 1-0: minunile nu se întâmplă în fiecare săptămână

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite