„Profeţiile“ lui Dumitru Dragomir: „Dacă Steaua nu pierde cu Schalke, va face peste 10 puncte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF FOTO Mediafax
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF FOTO Mediafax

Steaua se pregăteşte pentru primul meci al Grupei E Champions League, roş-albaştrii urmând să se duleze cu Schalke 04. Partida se va desfăşura miercuri, în Germania, începând cu ora 22.00 şi va fi transmisă de DigiSport şi DolceSport.

Dumitru Dragomir prefaţează meciul Schalke - Steaua, fiind printre puţinii care au încredere în puterea de calificare a campioanei României în primăvara europeană: „Îi urez succes echipei Steaua, e un meci deosebit. Vom vedea care e diferenţa între fotbalul german, cu zeci de milioane cheltuite şi fotbalul nostru, cu mai puţine milioane cheltuite. Vreau să văd diferenţa între Boateng, care s-a vândut pentru 12 milioane şi Kapetanos, care a costat 500.000. Din câte am văzut-o pe Schalke, e o echipă foarte puternică acum, dar şi Steaua e puternică.

Dacă va lua bătaie Steaua, va lua bătaie la limită. Nu merg în Germania. Foarte dificilă grupa, e mai grea decât cea de anul trecut. Steaua e o echipă bună, dar a pierdut un jucător de mare valoare. Îl va înlocui însă cu Gardoş. Gardoş se va vinde pe mai mulţi bani decât Chiricheş.
E foarte puternică Schalke, dacă şi-a permis să dea 12 milioane de euro pe un înaintaş. Boateng e mai bun decât era Raul la sfârşit de carieră. Steaua poate să-i bată pe toţi şi poate să ia bătaie de la toţi. Depinde cum joacă. Dacă nu mănâncă bătaie de la Schalke, eu zic că face peste 10 puncte“, a declarat acesta într-o conferinţă de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite