S-au decis campionii naţionali la darts: Cum arată echipa naţională pentru sezonul următor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darts

Campionatul naţional de darts a ajuns la final, titlul fiind adjudecat de Gabriel Pascaru (masculin) şi Doriana Epuran (feminin).

În vreme ce Doriana şi-a păstrat titulatura de campioană la acest sport, Gabriel Pascaru l-a învins în ultimul act pe Adrian Frim, campionul ultimelor trei ediţii naţionale, podiumul fiind întregit de Laszlo Kadar şi Marcel Cristescu (ocupanţii celei de-a treia poziţie).

De cealaltă parte, Doriana Epuran a fost urmată de Oana Cimpoca (locul doi) şi Mirela Iftode (locul trei). Competiţia a fost promovată de Diana Seceleanu PR şi s-a desfăşurat la Cluj, în Iulius Mall, unde 48 de jucători de la masculin şi 16 jucătoare de la feminin s-au duelat pentru cel mai dorit trofeu intern, sub privirile a numeroşi spectatori atraşi de scena special amenajată. 

Astfel, echipa naţională pentru sezonul 2017/2018 va fi formată din Gabriel Pascaru, Adrian Frim, Laszlo Kadar, Marcel Cristescu, Doriana Epuran, Oana Cimpoca, Mirela Iftode şi Oana Bârsan, aceasta din urmă calificându-se în lot după ce a încheiat sezonul regulat pe prima poziţie în clasamentul feminin.

Despre Federaţia Română de Darts

Federaţia Română de Darts a fost înfiinţată în anul 2008 şi a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive şi recunoaşterea ca federaţie naţională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaţionale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 şi urmează ca ţara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federaţia Română de Darts a câştigat licitiaţia pentru organizarea acestei competiţii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite