S-a dus şi Ze Maria. Brazilianul a fost dat afară de la Ceahlăul, aceasta fiind a 35-a schimbare de antrenor din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ze Maria
Ze Maria

După ce săptămâna trecută fusese dat afară şi apoi repus în funcţie, brazilianul Ze Maria a fost demis definitiv de la Ceahlăul.

El a fost înlocuit cu sârbul Vanja Radinovic, care va ajunge la Piatra Neamţ în cursul zilei de luni.

Tehnicianul sârb în vârstă de 42 de ani, a antrenat formaţiile OFK Belgrad, Partizan Belgrad, iar din 2013 s-a aflat la conducerea tehnică a echipei din a doua divizie chineză Dalian Aerbin FC.

După disputarea a 27 de etape, Ceahlăul Piatra Neamţ se află pe locul 15, cu 23 de puncte, la cinci puncte de salvarea de la retrogradare.

Angelo Massone a explicat printr-un comunicat motivul concedierii lui Ze Maria:

”Am luat decizia de excludere a antrenorului Ze Maria doar pentru rezultatele negative obtinute pana astazi. Doua victorii in 9 etape. Nici o victorie din cele 5 meciuri disputate acasa cu doar doua goluri cu actiune. Nimic de comentat cu privire la seriozitatea, angajamentul, competenta si profesionalismul lui.

Ma gandeam ca e nevoie de un soc. Dupa ce am vorbit cu echipa, care se aliase in totalitate cu stafful tehnic si cu asociatii mei, am decis sa acord inca o sansa staff-ului tehnic.

In legatura cu partea finaniciara facem urmatoarele precizari:

Am preluat echipa intr-un punct de colaps financiar, iar in acest moment situatia s-a imbunatatit considerabil datorita profesionalismului, managementului si investitiilor noastre.
Jucatorii au astazi doua salarii restante, intr-o saptamana vor avea cel putin un salariu si vor fi probabil cele mai bune luni ale lor Romania. Nimeni nu mai are alibiuri sau scuze. Sa salvam echipa noastra”. 


Ze Maria este al 35-lea antrenor demis în acest sezon din Liga I, tot atâţia câţi au fost demişi în sezonul 2011-2012. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite