Rugby: de la alegeri la meci. Alin Petrache e singurul candidat la preşedinţia federaţiei de rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Petrache

Astăzi au loc alegeri la Federaţia Română de Rugby, iar sâmbătă se va disputa meciul dintre România şi Rusia, pe stadionul Arcul de Triumf (ora 15.00, TVR 1).

Înaintea partidei cu Rusia de sâmbătă (ora 15.00, TVR 1), vor avea loc alegeri la Federaţia Română de Rugby. În ceea ce priveşte poziţia de preşedinte, este doar o formalitate de îndeplinit, întrucât Alin Petrache e singurul candidat. “E o chestiune de normalitate, avem nişte proiecte începute pe care trebuie să le continuăm. În plus, la federaţia noastră ne spălăm rufele în familie, n-o să auziţi niciodată un scandal din curtea noastră”, a afirmat Petrache.
Actualul şi viitorul preşedinte al FRR şi-a prezentat pe scurt proiectele pentru “Adevărul”:
@ Calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială din 2015: “Naţionala e oglinda noastră. Avem un blazon de apărat, am participat la toate Mondialele de la înfiinţarea acestei competiţii. Sperăm să prindem unul din primele două locuri de la Cupa Europeană pentru a nu mai juca atâtea meciuri de baraj ca în 2013”.
@ Organizarea IRB Nations Cup la Bucureşti şi în următorii ani: “Am primit luni o scrisoare de la federaţia Internaţională, prin care suntem înştiinţaţi că vom organiza acest turneu de prestigiu în următorii trei ani la Bucureşti”.
@ Construirea unui cămin pentru sportivi de 30 de locuri, cu camere de studiu şi posibilităţi de refacere lângă stadionul Arcul de Triumf.
@ Mărirea capacităţii arenei din Bucureşti pe care joacă naţionala la 10-12.000 de locuri.
@ Reorganizarea şi orientarea de fonduri spre rugbyul juvenil.

Bilete ieftine la meciul cu Rusia

După ce au câştigat partida din Portugalia, “Stejarii” vor întâlni sâmbătă Rusia, la Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul contează pentru Cupa Europeană pe Naţiuni, unde ne mai luptăm cu Spania, Georgia, Portugalia şi  Belgia, miza fiind calificarea la Mondial. “Partida cu Rusia va fi o provocare, pentru că ruşii au câştigat în faţa Spaniei. Eu însă nu am nicio îndoială că vom participa la Cupa Mondială”, a afirmat antrenorul galez al României, Lynn Howells. Un bilet la peluze şi la tribuna a doua costă 10 lei, iar un bilet la tribuna întâi e 20 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite