Românii au pus Belgia la respect: Boloni şi Rednic antrenează la revelaţiile campionatului. Când va fi meciul direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Belgia, fotbaliştii români nu rup gura târgului, dar Ladislau Boloni şi Mircea Rednic antrenează echipele-revelaţie ale campionatului.

Dacă „Puriul“ e la al doilea sezon la Mouscron, în schimb Boloni şi-a început aventura la Royal Antwerp în vară. Iar amândoi au reuşit până acum rezultate excelente cu formaţiile lor. 

Rednic e pe 4, după ce, în ultima stagiune, s-a salvat în extremis de la retrogradare. Boloni e pe 3, cu acelaşi număr de puncte, iar performanţa sa e cu atât mai remarcabilă cu cât Antwerp a revenit abia în acest sezon în prima ligă, după 13 ani petrecuţi în ligile inferioare! După zece etape, atât Antwerp, cât şi Mouscron se află deasupra unor grupări mult mai bine cotate ale campionatului belgian, precum Anderlecht şi Standard Liege.

Rednic a lucrat, în sezonul trecut, cu Cristi Manea, cel care a revenit între timp la Viitorul, iar acum l-a luat pe Dorin Rotariu care nu juca la Club Brugge. Fostul dinamovist a primit o mână de ajutor din partea „Puriului“ şi a marcat primul său gol pentru Mouscron în etapa de weekend, în remiza cu Genk, scor 1-1.

Duelul antrenorilor români din Belgia e programat pentru 29 octombrie, atunci când Mouscron va primi vizita celor de la Antwerp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite