CONFERINŢĂ „Profeţiile“ lui Dumitru Dragomir despre România - Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Mediafax
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Mediafax

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a susţinut marţi o conferinţă de presă înaintea meciului România - Turcia, partidă care se va juca pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00 şi va fi transmisă de Antena1.

„Turcii au zis că au venit să câştige? Foarte bine, aşa ziceau şi ungurii, că vin la victorie. Aşa zicea şi Olanda acum câţiva ani. Urez succes echipei naţionale. Să sperăm că actele huliganice vor dispărea de pe stadioanele din România. Să nu uităm că suntem o ţară europeană. Jucătorul meciului va fi echipa. Nu e bun un egal, eu n-aş fi mulţumit deloc. De antrenorul lor putem să ne temem, în rest, nu prea.

Ştiţi cine cred că va marca? Dacă joacă Popa, cred că va marca.Zic şi eu aşa, poate s-o potrivi. La unguri 5 trebuia să le dăm, să se înveţe minte. Nu e o veste foarte bună că s-au vândut doar 25.000 de bilete. O fi lumea obosită, s-o fi uitat azi noapte la Djokovic cu Nadal. N-am văzut în viaţa mea un joc mai frumos. Ştiam că aşa va fi atmosfera la meciul cu Ungaria. Nu mi-a plăcut că cei care au primit bilete gratis au înjurat şi au făcut aşa o umbră pentru câteva minute. Cu echipa asta cred că ne ducem la turneul final din Brazilia. La baraj, doar cu Franţa să nu picăm! Eu cred că şi dacă picăm cu Portugalia îi batem“, a declarat Dumitru Dragomir potrivit DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite