Roland Garros: Andreea Mitu, victorie uriaşă cu Pliskova! Trebuie să-şi anuleze biletele de avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mitu a mai "detonat" o bombă la Roland Garros, reuşind să se califice în turul al treilea. Mitu a bătut-o pe Karolina Pliskova, locul 12 WTA, scor 2-6, 7-6, 6-4.

Dacă nu e Simona, sunt Irina şi Andreea! Marea surpriză plăcută a venit de la Andreea Mitu, care a bătut-o pe Karolina Pliskova, locul 12 WTA, scor 2-6, 7-6, 6-4, şi s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros. Buzoianca a condus cu 5-2 în decisiv şi a ratat trei mingi de meci, dar a reuşit să-şi găsească stăpânirea de sine necesară pentru a închide meciul.
Interesant este că nici Andreea Mitu nu prea credea în victorie, de vreme îşi cumpărase deja biletele de avion pe ruta Paris – Bucureşti! Va trebui acum să le schimbe, dar banii nu sunt o problemă, premiul pentru turul al treilea fiind de 85.000 de euro. Andreea va urca vreo 20 de locuri WTA, până pe 80, şi va juca în turul al treilea cu Francesca Schiavone, din Italia, învingătoare în „maratonul” cu Svetlana Kuzneţova.
 

Irina Begu se „duelează” cu Petra Kvitova
Şi Irina Begu s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros, cea mai bună performanţă a ei la Paris. Jucătoarea din Bucureşti a trecut ca trenul peste Ana Konjuh, o croată de doar 17 ani, clasată pe locul 90. A fost 6-2, 6-0 pentru Begu, după 64 de minute de joc. Pentru tenismena noastră urmează un meci în care porneşte cu a doua şansă,  Petra Kvitova aflându-se de partea cealaltă a fileului. Însă sportiva cehă ce urmează să o depăşească pe Halep în ierarhia WTA nu e chiar în cea mai strălucită formă, cedând câte un set şi cu Erakovici, şi cu Soler-Espinosa.

Tot în turul al treilea s-a calificat şi Irina Begu. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite