Luptătorul K1 Cristian Milea, refăcut rapid cu un dispozitiv minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Milea FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Cristian Milea FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Cristian „The Fasttest” Milea (Tai Shin Do Gym Romania), antrenat de maestrul Florin Mina, Grand Master 7 Dan Kickboxing, a oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri la Gala Superkombat Grand Prix, desfăşurată la Sala Polivalentă, în faţa a peste 5.000 de spectatori.

Florin Mina, antrenorul campionului român, Cristian fiind deţinător al Centurii Europene K-1 Profesionişti şi al Titlului Profesionist Local Kombat, a dezvăluit un amănunt esenţial care l-a ajutat pe elevul său să fie la înălţime la gala transmisă de Eurosport în peste 90 de ţări ale lumii. ”Cristian este un supercampion şi a măturat pe jos cu Marvin Ulrich, campionul Franţei. A câştigat detaşat şi în unanimitate, adversarul fiind numărat de două ori. Vreau să menţionez un lucru: Cristian avea dureri la o gleznă de aproape o lună, dar cu un tratament extraordinar în trei zile a scăpat de ele, graţie aparatului Papimi, de la clinica Global Wellness System. În prima zi durerile au scăzut, în cea de-a doua aproape că a scăpat de ele, iar în ultima zi nu mai simţea nimic. A beneficiat de o tehnologie excelentă.Şi în plus a avut un tonus impecabil şi o forţă fizică deosebită. A contribuit la asta şi nutriţia de care a beneficiat tot de la Global Wellness, unde i s-a făcut o dietă personalizată, chiar de către domnul director Marius Protopopescu”, a declarat antrenorul sportivului, care a menţionat că acesta a luptat pentru o cauză caritabilă, în sprijinul copiilor bolnavi de cancer de la Fundeni.
Cristian Milea va participa la o gală din Elveţia, care va avea loc pe 13 iunie, în care va lupta cu Francisco Matos. Apoi, pe 10 octombrie, el va lua startul la Piramida K1 Royal, de la Dortmund, unde vor fi numai sportivi celebri.
 

milea
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite