Revoltă la Cluj: Alex Ioniţă acuză debandada de la CFR. „În zece luni, am avut trei antrenori aici!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adus în Gruia din postura de golgheter al Astrei, mijlocaşul de 23 de ani a devenit mai degrabă o rezervă la CFR Cluj şi spune că la această situaţie a contribuit şi schimbarea antrenorilor pe bandă.

CFR Cluj ocupă locul 1 în clasamentul Ligii I, la două puncte de FCSB, dar clubul e condus haotic, dovadă şi tot ce s-a întâmplat în acest sezon.

Dan Petrescu a plecat după câştigarea titlului, în locul lui a fost Edward Iordănescu, iar acesta, la rândul său, a fost demis după doar trei meciuri oficiale dintre care unul a însemnat câştigarea Supercupei!

În spatele schimbării lui Iordănescu a stat faptul că antrenorul n-a fost agreat de preşedintele Iuliu Mureşan. Între timp şi Iuliu Mureşan a fost aruncat peste bord. Iar funcţia de antrenor e ocupată de Toni Conceicao, tehnician care, potrivit contractului, trebuie să facă echipa cu acordul conducerii la fiecare meci!

Fiind legtimat la un astfel de club, unde se petrec multe anomalii, Alex Ioniţă şi-a permis, astăzi, să facă o serie de declaraţii în care a atacat amatorismul de la CFR. Potrivit Telekom Sport, mijlocaşul a acuzat, în primul rând, schimbările care au tot avut loc la nivelul băncii tehnice.

Ce a spus Alex Ioniţă?

*Am văzut că se vorbeşte după fiecare meci de alt antrenor, eu sunt jucător, trebuie să-mi fac treaba pe teren şi nu să comentez cine vine antrenor sau cine rămâne. Nu văd normal să se schimbe antrenorul foarte des la o echipă, dar, până acum, eu sunt de 10 luni la CFR şi deja am avut trei antrenori aici.

*Cred că domnul Edi Iordănescu trebuia să rămână atunci când a fost la CFR pentru că sunt sigur că făcea o treabă foarte bună, la fel cum a făcut şi la celelalte echipe la care a fost. Nu-mi convine că sunt rezervă, că prind puţine minute la CFR, am avut o parte de vină, o recunosc, dar sunt sigur că meritam mai mult.

*N-am venit la CFR doar ca să stau în tribună. Aş fi nebun să spun că nu-mi plac condiţiile şi nu îmi plac banii şi nu am venit la CFR doar pentru asta. Am venit să joc, să mă impun la CFR, dar am întâlnit jucători foarte buni, este o echipă unită aici, mi-a fost greu să mă acomodez. Poate că dacă eram băgat meci de meci, chiar dacă nu am avut foarte multe reuşite, poate eram la alt nivel acum. Poate că am nevoie de mai multe meciuri chiar dacă nu sunt într-o formă foarte bună.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite