Regulament inedit la un turneu de volei pe plajă cu scop caritabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt medici, avocaţi, ingineri, psihologi sau lucrează la multinaţionale şi îi uneşte o pasiune comună, voleiul. Unii dintre ei ar fi putut juca în echipe profesioniste, dar au ales cariera. Cu toate acestea, îşi fac mereu timp să se întâlnească prin ţară, la turnee de volei pentru amatori.

Anul acesta au decis să-şi dedice pasiunea unei cauze nobile. Turneul de volei pe plajă „Jeans4Dreams”, care are loc în perioada 16-17 iunie, la Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei din Bucureşti, susţine micuţii cu boli incurabile de la Fundaţia „Copii în Dificultate.” 

La turneul Jeans4Dreams vor participa 40 de echipe din Bucureşti şi din ţară, 24 la masculin şi 16 la feminin. Cei 80 de participanţi se vor întrece pe parcursul a două zile în sistemul două seturi din trei.

Regulamentul competiţiei prezintă un detaliu inedit: sportivii care vor primi cartonaş galben sau roşu vor trebui să plătească amendă de 10, respectiv 30 de lei, sub formă de donaţie.

Banii vor merge la Fundaţia „Copii în Dificultate”, care îngrijeşte copii cu boli incurabile sau în faze terminale, infectaţi cu HIV/SIDA, tulburări din spectrul autist sau abandonaţi de părinţi. Organizatorii vor să doneze către cauză şi banii strânşi din înscrierea echipelor la turneu. 

“Ne alăturăm prin turneul nostru, Jeans4Dreams, Campaniei Caritabile Jeans4Dreams, ce îşi propune să ajute un caz special al Fundaţiei Copii în Dificultate. Este vorba de un băieţel pe nume Ştefan, în vârstă de 4 ani şi jumătate, care se află în acest moment în grija fundaţiei. Suntem recunoscători pentru ajutorul primit în organizarea turneului atât de la partenerii noştri, de la jucătorii înscrişi, cât şi de la oameni simpli, care au simţit nevoia să se implice pentru a oferi o viaţă mai bună unui suflet greu încercat chiar din primii lui ani de viaţă”, a declarat Elena Dragomir, organizator al turneului Jeans4Dreams.

Imagine indisponibilă

Ştefan are 4 ani şi suferă suferă de epilepsie generalizată, strabism convergent, nistagmus şi un sindrom genic în observaţie. Îi place mult să se joace cu maşinuţele şi nu rezistă să stea locului dacă vede o minge.

Înfiinţată în anul 1990, Fundaţia „Copii în dificultate” este prima organizaţie caritabilă din România. Are în grijă 111 copii care au nevoie de îngrijiri speciale, servicii medicale de recuperare, hrană şi igienă personală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite