Reghecampf nu iese din cuvântul „stăpânului“: patronul Stelei a povestit ce decizie a luat peste capul antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf continuă pe linia ultimilor antrenori aduşi de Gigi Becali la Steaua

Tehnicianul roş-albaştrilor pare că acceptă, fără a comenta, inclusiv deciziile tehnico-tactice pe care le ia Gigi Becali.

Steaua are o întreagă organigramă, cu oameni care ocupă diverse funcţii, însă, de fapt, un singur om ia toate deciziile la club.

Şi aici vorbim şi de deciziile tactice care, într-o lume normală, ar trebui să fie luate exclusiv de antrenor şi de stafful tehnic. La Steaua însă, inclusiv aceste hotărâri sunt dictate de către patron. Această situaţie a fost confirmată, încă o dată, de Gigi Becali, atunci când acesta a vorbit despre ultimul transfer al roş-albaştrilor, Marian Pleaşcă.

Ce a spus?

„Nu mă interesează dacă a fost sau nu accidentat. Pleaşcă e un transfer făcut de mine. Am vrut să-l cumpăr cu un milion de euro, atunci când juca la naţională. Contractul e pe câteva luni, dar sunt sigur că-i vom prelungi contractul. Are vreo 6.000 de euro pe lună. Eu îi voi mări salariul în funcţie de cum joacă. Bălaşa va fi trecut în centrul apărării, iar Pleaşcă în dreapta“, a povestit patronul bucureştenilor la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite