„Reghe“ se gudură pe lângă patron: antrenorul Stelei s-a aliat cu Gigi Becali împotriva jucătorilor. Ce a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf (stânga) încearcă să facă pe placul lui Becali. FOTO: Mediafax
Reghecampf (stânga) încearcă să facă pe placul lui Becali. FOTO: Mediafax

Cu titlul ratat în proporţie de 99%, antrenorul Stelei are nevoie de trofeu pentru a mai salva ceva din acest sezon. El a folosit conferinţa de ieri pentru a lăsa impresia că e totul roz între el şi Gigi Becali.

„Poate că tactica a fost greşită la Giurgiu. N-am înţeles nimic din ce am jucat“, a fost remarca prin care Gigi Becali l-a atacat pe Laurenţiu Reghecampf după eşecul din campionat cu Astra.

Înfrângerea cu 0-2 în faţa liderului a scos, aproape în totalitate, Steaua din lupta pentru titlu. Ceea ce înseamnă că şi accederea în grupele Ligii Campionilor s-a îngreunat mult, în condţiile în care vicecampioana va avea un traseu infernal pentru a pune mâna pe milioanele UEFA. 

Practic, eşecul de sâmbătă a compromis, în mare parte, ambele obiective pentru care „Reghe“ a fost readus la echipă. Astfel, apare o întrebare firească: mai are antrenorul viitor la Steaua? 

Reghecampf a dedicat o mare parte a conferinţei de dinaintea returului cu Dinamo din semifinalele Cupei României (miercuri, ora 21.30, Pro TV, Digi Sport, Dolce Sport), încercând să promoveze ideea că e o armonie perfectă între el şi patronul Gigi Becali. Numai că, atunci când e vorba de Reghecampf, totul trebuie privit cu ceva rezerve. Pe când era în Arabia Saudită, la Al-Hilal, el a insistat până în ultimele zile dinaintea demiterii sale că e foarte iubit şi apreciat la club.

„Deja ne gândim la vară“

În încercarea de a se pune bine cu Gigi Becali, Reghecampf a aprobat criticile acestuia la adresa jucătorilor. „Declaraţiile patronului sunt OK, am pierdut un meci extrem de important. N-am timp să-i întreb pe jucători ce simt când vorbeşte patronul. Criticile lui sunt normale. Jucătorii trebuie să înveţe că asta e atmosfera la Steaua când n-ai rezultate. E o problemă de mentalitate a jucătorilor. Trebuie să şi dai, nu doar să iei. Ei trebuie să accepte tot ce se întâmplă în asemenea momente“, a spus tehnicianul roş-albaştrilor.

Întrebat dacă îşi simte postul ameninţat la Steaua, „Reghe“ a ironizat posibilitatea demiterii: „Subiectele despre schimbarea antrenorului mai mult mă amuză. Vedem ce se va întâmpla în vară, iar aici mă refer la situaţia echipei, nu la situaţia mea. Haideţi să vă explic care e legătura dintre mine, patron şi Meme (n.r. - Mihai Stoica): relatia dintre noi e una foarte bună. Si deja ne gândim la ce avem de facut în vară. E obiectivul nostru să jucăm în grupele cupelor europene. Şi trebuie să luăm lejer următorul campionat“. 

Rednic prelungeşte

Returul cu Dinamo din semifinalele Cupei României poate influenţa viitorul lui Reghecampf pe banca Stelei în ciuda faptului că antrenorul a negat această variantă. În schimb, pentru Rednic partida de miercuri nu e una decisivă. El a ajuns, în mare, la o înţelegere cu patronul Negoiţă în privinţa unui nou acord, urmând să semneze, în curând, contractul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite