Regal fotbalistic pentru arbitri la Chiajna, cu prilejul sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Haţegan FOTO: Răzvan Păsărică
Ovidiu Haţegan FOTO: Răzvan Păsărică

Peste 350 de arbitri fotbalişti vor participa la Sala Polivalentă din Chiajna la regal fotbalistic inter-judeţean, organizat de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti.

Finalul de saptămână este unul plin pentru arbitrii din Romania, deoarece peste 350 de “fluieraşi” fotbalişti îşi vor da întâlnire în Sala Polivalentă din Chiajna pentru a se duela într-o competiţie de fotbal inter-judeţean, organizată de Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti.

Arbitri de top sau cei mai tineri cavaleri ai fluierului vor veni la Chiajna cu gândul de a cuceri "Cupa Prietenia”. Timp de trei zile, fotbalul de sală va fi în centrul atenţiei în localitatea ilfoveană, unde sunt aşteptaţi mulţi sportivi şi spectatori. Evenimentul al cărui slogan este “Pariem pe arbitraj corect” se va încheia cu o masă festivă în cadrul căreia vor fi decernate premii pentru participanţi, anunţă organizatorii.

Competiţia denumită sugestiv "Cupa Prietenia” este la a 13-a ediţie, fiind un turneu tradiţional între arbitri înaintea sărbatorilor de iarnă. Cele două selecţionate ale Bucureştiului au disputat deja două meciuri de pregatire înaintea confruntărilor oficiale din Cupă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite