Rednic îl „mitraliază“ pe Bratu: Atac devastator la adresa celui care a format lotul. Cum se apără fostul tehnician

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a preluat Dinamo, Mircea Rednic a avut două remize în două meciuri, cu Dunărea Călăraşi şi cu Concordia Chiajna.

După partida de luni, el a aruncat vina pentru situaţia actuală pe Florin Bratu, tehnicianul cu care roş-albii au pornit la drum în acest sezon.

„Negoiţă n-are vreo vină. Jucătorii, şi ei, dau maximum, dar atâta pot. Nu se poate să ajungă la Dinamo fotbalişti care n-au jucat la echipe din provincie. Aici nu e vina lui Negoiţă, pentru că a asigurat un buget de salarii foarte bun anul acesta. Noi am căzut fizic în repriza a doua. Să nu faci o săptămână un antrenament fizic? N-am văzut în viaţa mea aşa ceva! El (n.r. – Florin Bratu) a făcut lotul, el a pregătit echipa şi n-are nicio vină? Trebuie să fim corecţi!“, a spus „Puriul“.

Bratu: „Cu mine echipa câştiga“

Contactat de Digi Sport, fostul antrenor al roş-albilor, Florin Bratu, s-a apărat în faţa acuzelor lansate de Rednic. „Cu Bratu Dinamo câştiga. Îl respect mult pe Mircea Rednic, dar aş fi vrut să gestioneze altfel această situaţie, la experienţa pe care o are. Atunci când semnezi cu o echipă, faci o evaluare şi nu cred că e normal să spună aceste lucruri. El ştie cum e echipa pregătită, pentru că oamenii cu care colaborează acum au lucrat toţi cu mine până acum o lună şi ceva şi ei ştiu foarte bine ce s-a întâmplat (n.r. - Iulian Mihăescu şi Silviu Ion - antrenori secunzi, Paolo Potocnik - preparator fizic). Aşa suntem noi, românii, încercăm să găsim alibiuri şi lucrurile acestea nu sunt în regulă“, a replicat Bratu.

Întrebat dacă Dinamo ar fi avut acum o situaţie mai bună cu el pe bancă, fostul atacant a dat un răspuns tranşant: „Au fost problemele acelea pe care le-am semnalat (n.r. – cu Nistor care ar fi stricat atmosfera în vestiar). Din păcate, s-a luat o decizie doar împotriva antrenorului atunci, doar împotriva mea“.

Sper ca la experienţa lui, Mircea Rednic să poată reuşi să redreseze echipa. Nu joacă el, dar el e antrenorul. Nu e antrenorul cel care răspunde de rezultate? Florin Bratu fost antrenor Dinamo   Bratu să-şi ia licenţa şi după să vorbească! Am făcut o constatare pentru că am făcut o analiză cu cei din staff, care nu erau băgaţi în seamă de Bratu. Nu e normal ca ei într-o săptămână să nu facă niciun antrenament fizic. Să răspundă cel care a avut mână liberă, să-l întrebaţi pe Bratu despre jucători. Mircea Rednic antrenor Dinamo  

Dinamo, bilanţ de echipă de liga a doua în ultimele opt etape

Etapa Rezultat

A 6-a Dinamo – Hermannstadt 2-1

A 7-a CS U Craiova – Dinamo 3-0

A 8-a Dinamo – Astra 1-2

A 9-a CSMS Iaşi – Dinamo 1-0

A 10-a Dinamo – Sepsi 0-0

A 11-a Botoşani – Dinamo 2-0

A 12-a Dinamo – Dunărea 1-1

A 13-a Chiajna – Dinamo 0-0

1 victorie, 3 egaluri, 4 înfrângeri, 4 goluri marcate, 7 goluri primite

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite