Red Hot Chile: Copa America a început într-o atmosferă incendiară. Ce au făcut gazdele cu Ecuador. Rezumatul video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vidal a deschis scorul din penalty
Vidal a deschis scorul din penalty

A 44-a ediţie a competiţiei care a fost fondată, acum 99 de ani, a debutat cu o partidă nebună, la Santiago de Chile, în faţa a 66.000 de spectatori.

Fotbalul la nivel de cluburi a intrat în vacanţă, dar pentru fotbaliştii internaţionali din America de Sud vacanţa e, deocamdată, departe.

Asta deoarece, vineri, în Chile a început Copa America 2015, o competiţie care echivalează cu Euro pe continentul verde. Iar în partida inaugurală, gazda competiţiei, Chile, a trecut de Ecuador, scor 2-0. A fost, totuşi, o victorie chinuită, venită şi cu ajutorul centralului argentinian, Nestor Pitana.

În minutul 66, el a dictat uşor penalty, la o cădere a lui Vidal în careu, iar mijlocaşul celor de la Juventus a deschis scorul de la 11 metri (67), declanşând fiesta în tribune. 17 minute mai târziu, gazdele au speculat o greşeală a ecuadorienilor, iar Vargas a stabilit scorul final (84). 

Ca majoritatea partidelor din America de Sud, a fost şi o eliminare, chilianul Matias Fernandez fiind trimis la cabine, în minutul 90+3.

VEZI GOLURILE MECIULUI

După partida Chile – Ecuador, Copa America va continua în noaptea de vineri spre sâmbătă. În celălalt meci din grupa A, Mexic va înfrunta Bolivia (02.30, Digi Sport). Apoi, sâmbătă seară, în grupa B, Urguay va întâlni Jamaica (22.00, Digi Sport).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite