Reacţiile după turul din prima semifinală a Cupei României, Petrolul - Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu au disputat miercuri prima semifinală din Cupa României, partidă încheiată 0-0.

Petrolul - Astra, remiză albă în prima semifinală din Cupa României. Prima finalistă se va decide pe 16 aprilie

Petrolul Ploieşti

Răzvan Lucescu (antrenor): „Un meci foarte greu, foarte dificil, am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din campionat: un lot bun, mişcare foarte bună, pertotal a fost un meci echilibrat. Un număr mic de ocazii, cred că undeva la 2-1 pentru noi“.


Astra Giurgiu

Florin Marin (antrenor): „Am venit la Astra pentru că îmi doream să antrenez zilnic. Dacă îmi era teamă, nu veneam. Returul va fi un meci disputat, ca cel de astăzi. Este important să ne calificăm, chiar şi în prelungiri“.

Constantin Budescu (atacant): Pentru retur şansele rămân aceleaşi, 50-50%. Era bine dacă înscriam. A fost un meci echilibrat. Nu ştiu dacă trebuie să facem spectacol, noi trebuie să ne calificăm mai departe. Absenţa lui Adrian Mutu a fost o pierdere grea, este un jucător care poate face diferenţa.

Daniel Isăilă (fost tehnician al giurgiuvenilor): Chiar dacă n-au fost multe faze de poartă, s-a jucat cu dârzenie, tacticizat. În astfel de partide, care se decid în manşe duble, e important să marchezi în deplasare, dar cei de la Petrolul au fost prudenţi. N-au riscat deloc, dar rezultatul este corect. Depinde numai de Budescu dacă va juca mai mult sau nu pe viitor. El are calităţi, cum puţin am văzut la fotbaliştii din fotbalul nostru. Mă aşteptam ca în acest retur să fie meciuri dificile pentru el. Şi asta datorită faptului că Astra nu mai este echipa de anul trecut, ci una care se bate la campionat, deci şi adversarele şi-au luat măsuri speciale. De aceea, Budescu trebuie să vină cu ceva în plus, să dea dovadă de ambiţie, determinare. Când va înţelege asta, va ajunge un fotbalist de top”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite