Reacţii dure după ce Universitatea Craiova a intrat în faliment. Balaci: „Lumea o să-l ia pe Mititelu la pietroaie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii componenţi ai Craiovei Maxima au vorbit despre dispariţia primului club din România care a ajuns în semifinalele unei competiţii europene.

Universitatea Craiova a intrat, oficial, în faliment şi va fi nevoită să se înscrie în Liga a VI-a, dacă vrea să revină în fotbal. Această situaţie i-a indignat pe cei care au scris istorie la Ştiinţa, pe vremea când erau jucători.

Cel mai vehement a fost Ilie Balaci, care se numără printre marii jucători, care au îmbrăcat, cândva, tricoul alb-albastru. „Mă doare sufletul pentru suporterii acestei echipe. Ilie Balaci va rămâne, în continuare, suporterul Universităţii Craiova, însă îl sfătuiesc pe Adrian (n.r. – Mititelu) ca măcar în ceasul al 12-lea să dea stema, cât mai repede, oamenilor cu bani. Dacă se va ambiţiona şi se va duce în liga a patra sau a şasea, ca să joace pe la mine, pe la Bistreţ, vă asigur că acolo lumea o să-l ia cu pietroaie sau cazmale“, a declarat „Minunea blondă“ pentru „Fanatik“.

Cămătaru: „Mă bucur“

Fostul atacant al oltenilor, Rodion Cămătaru, vede în faliment şansa unui nou început pentru Ştiinţa. „Primesc cu mare bucurie această veste. Ştiţi de ce? Pentru că aşa poate să meargă mai departe proiectul noii echipe. Era de aşteptat că asta se va întâmpla. Atunci când n-ai bani, eşti plin de datorii, n-ai ce să faci. Nu mă bucur pentru răul lui Mititelu, sincer vă spun, dar când începi o afacere şi nu poţi s-o manageriezi, normal ar fi să te retragi. Oricum, nouă echipă, CSU, nu trebuie să-şi câştige capitalul de imagine din falimentul Universităţii, ei trebuie să facă performanţe ca să atragă oltenii lângă ea“, a spus Cămătaru pentru „Fanatik“.

Cârţu: „Mititelu e ca un şofer cu probleme psihice“

Fostul jucător şi antrenor al Ştiinţei, Sorin Cârţu, l-a identificat pe Adrian Mititelu, drept principalul vinovat pentru falimentul clubului. 

„E un rezultat aşteptat! E o veste pe care o aşteptam, la fel ca în cazul unei persoane dragi despre care ştii că moare cu câţiva ani înainte să se întâmple. Atâta timp cât clubul a fost condus de un alienat mental şi nepriceput, n-am cum să fiu suprins! E vina lui, a lui Dinel Staicu şi a celor din Craiova, care n-au dorit să se implice când puteau. Trebuie să fie un avertisment pentru fotbalul românesc, sunt şi alte cluburi în situaţia Craiovei. Lui Mititelu i s-a dat o maşină, dar el a intrat pe contrasens şi a omorât oameni, e precum un şofer cu probleme psihice“, a spus Cârţu.

CITEŞTE ŞI:

*Zi neagră pentru fotbalul românesc: Universitatea Craiova a intrat oficial în faliment. Ce urmează pentru Ştiinţa

*Universitatea Craiova în faliment: cea mai iubită echipă din provincie se va vinde pe bucăţi. Ce va fi scos la licitaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite